Buna ziua Flix
Una bucata Alexa Eco Doth si una bucata BroadLink mini 3.
Dupa ce adaug in aplicatia "ihc" aparatul de cimatizare sau Tv-ul sau Sistemul Audio (toate sunt pe IR) nu reusesc sa le gasesc in aplicatia Alexa.
Skill-ul este activat, apas pe discovery si nu gaseste nimic.
Am vazut ca tu le-ai integrat pe toate fara nici o problema, as dorii sa te intreb ce pas omit sa fac, poate intre a intrat in aplicatie, inregistrata telecomanda, apoi salvata si intrat in Alexa si apasa pe Discovery, mai este un pas pe care eu il sar, sau mai multi...
Alexa / Automatizare casa
Moderator: Suport Team
- cipflixtv
- Administrator
Re: Alexa / Automatizare casa
salut .. la mine a mers .. poti incerca si cu e-control pe langa ihc .. paote daca faci in aia iti descopera alexa .. sau mai poti incerca sa creezi o scena in ihc si sa dai pe alexa descover scenes .. la mine asa functioneaza becul din camera .. ca direct nu mi l-a descoperit nici mie .. am facu o scena in ihc prin care sa activezi sau sa dezactivezi becul, si am dat discover in alexa si am adaugat-o la o rutina din alexa si gata ..

- Patrick
- Member
Salut,
Patrick ma numesc, urmaresc videoclipurile tale si imi doresc sa achizitionez amazon alexa, rugamintea care o am este: sa imi spui te rog frumos daca este vreo versiune la alexa sau ceva de genul care ruleaza si in romania(am auzit unele persoane ca nu merg pe romania la ei) si ce alte dispozitive mai am nevoie pe langa alexa pentru a conecta un laptop pentru on/off, pentru lumina si tv. Mi-ai fi de ajutor daca mai indruma cu cateva sfaturi si solutii pentru a face si eu acest " mini proiect" iar la sfarsit iti voi face un video sau poze pentru a vedea ce a iesit. Multumesc si o seara placuta!
Patrick ma numesc, urmaresc videoclipurile tale si imi doresc sa achizitionez amazon alexa, rugamintea care o am este: sa imi spui te rog frumos daca este vreo versiune la alexa sau ceva de genul care ruleaza si in romania(am auzit unele persoane ca nu merg pe romania la ei) si ce alte dispozitive mai am nevoie pe langa alexa pentru a conecta un laptop pentru on/off, pentru lumina si tv. Mi-ai fi de ajutor daca mai indruma cu cateva sfaturi si solutii pentru a face si eu acest " mini proiect" iar la sfarsit iti voi face un video sau poze pentru a vedea ce a iesit. Multumesc si o seara placuta!
- cipflixtv
- Administrator
Salut ..
1 - nu exista in Romana .. garantat .. e vrajeala ..
2 - pt laptop pt on off inca nu i-am dat nici eu de cap, deci nu te pot ajuta momentan .. cand voi face treaba aia va veni si un video pe canal ..
3 - ai nevoie de BROADLINK RM PRO + pt a controla TV-ul cu Alexa ..
1 - nu exista in Romana .. garantat .. e vrajeala ..
2 - pt laptop pt on off inca nu i-am dat nici eu de cap, deci nu te pot ajuta momentan .. cand voi face treaba aia va veni si un video pe canal ..
3 - ai nevoie de BROADLINK RM PRO + pt a controla TV-ul cu Alexa ..

- Patrick
- Member
Ok, am inteles.
Multumesc frumos. Iar pentru sistemul audio din casa imi trebuie acele adaptoare wireless care le-ai prezentat si in video nu? Iar la becuri acele intrerupatoare cu touch.
Multumesc frumos. Iar pentru sistemul audio din casa imi trebuie acele adaptoare wireless care le-ai prezentat si in video nu? Iar la becuri acele intrerupatoare cu touch.
- Johnny Bravo
- Member
Salut, zi-mi si mie te rog ce parere ai despre echo dot alexa de pe emag,crezi ca este la fel ca aceea pe care ai comandat-o tu de pe amazonul din Germania sau e ''chinezarie''?vreau neaparat sa imi comand si ma gandeam ca varianta cu emag-ul e mai simpla si am si garantie la ea 2 ani,sper sa ma ajuti cu o idee,ms mult.
- Stiubea92
- Member
Ai cumpărat Amazon Echo dot de pe emag? Și eu vreau sa achiziționez tot de pe emag, dar din câte am înțeles de la ei este limitata pe România. Dacă ai cumpărat boxa, îmi poți da și mie niște detalii dacă merge?
Mulțumesc!
O zi buna în continuare!
Salut!Johnny Bravo wrote: ↑Tue May 22, 2018 10:46 pmSalut, zi-mi si mie te rog ce parere ai despre echo dot alexa de pe emag,crezi ca este la fel ca aceea pe care ai comandat-o tu de pe amazonul din Germania sau e ''chinezarie''?vreau neaparat sa imi comand si ma gandeam ca varianta cu emag-ul e mai simpla si am si garantie la ea 2 ani,sper sa ma ajuti cu o idee,ms mult.
Ai cumpărat Amazon Echo dot de pe emag? Și eu vreau sa achiziționez tot de pe emag, dar din câte am înțeles de la ei este limitata pe România. Dacă ai cumpărat boxa, îmi poți da și mie niște detalii dacă merge?
Mulțumesc!
O zi buna în continuare!
- cipflixtv
- Administrator
man .. Stiubea92 .. NU EXISTA AMAZON ALEXA IN LIMBA ROMANA .. cea de la emag e versiunea de UK .. cu stecher pt priza UK .. incompatibila cu kindlelul de america = no skills available in your country ......... nu inteleg de ce nu luati frate de pe amazon ..

- Stiubea92
- Member
In romana am înțeles ca nu este, dar nu știam care e diferența dintre UK și Germania. Acum am înțeles. E la oferta pe Amazon Germania, dar scrie ca nu se distribuie în România. Ca eu vreau sa îmi comand 1 sau chiar 2.dar momentan vreau sa vad dacă ma descurc. Și nu pot sa comand de pe Amazon. Sau cel puțin la mine nu ma lasă.
Mulțumesc!
Salut!cipflixtv wrote: ↑Wed May 30, 2018 12:56 pmman .. Stiubea92 .. NU EXISTA AMAZON ALEXA IN LIMBA ROMANA .. cea de la emag e versiunea de UK .. cu stecher pt priza UK .. incompatibila cu kindlelul de america = no skills available in your country ......... nu inteleg de ce nu luati frate de pe amazon ..
In romana am înțeles ca nu este, dar nu știam care e diferența dintre UK și Germania. Acum am înțeles. E la oferta pe Amazon Germania, dar scrie ca nu se distribuie în România. Ca eu vreau sa îmi comand 1 sau chiar 2.dar momentan vreau sa vad dacă ma descurc. Și nu pot sa comand de pe Amazon. Sau cel puțin la mine nu ma lasă.
Mulțumesc!
- cipflixtv
- Administrator
distribuie pentru ca de acolo am laut eu .. vezi ca ceva nu e inregula acolo ..