Dece cand conectez acest monitor https://www.pcgarage.ro/monitoare-led/a ... black-red/ la Display Port imi scrie No Signal?Dar daca il conectez la HDMI imi merge.Am un Palit Gtx 1060 3gb.
Monitorul mi-a ajuns ieri dimineata.
Problema monitor
Moderator: Suport Team
- RobertGHD
- Suport Team Moderator
Cel mai probabil este stricat cablul sau unul dintre porturile DP este stricat, fie cel al placii fie cel al monitorului. AI un alt cablu DP cu care sa testezi componentele? sau alt monitor?
- Cojy
- Member
Nu , nu am dar am conectat si DVI si tot nu merge . De la monitor la placa de baza pentru ca la placa video nu am . Eu sper si nu cred ca are cum sa fie de la monitor..Pentru ca este nou nu are nici 7 zile de cand il am .
- RobertGHD
- Suport Team Moderator
Stai asa. Tu ai conectat un monitor la placa video si unul la placa de baza?
- cipflixtv
- Administrator
Re: Problema monitor
care port vrei sa il folosesti tu ? DP sau HDMI ? daca ia nevoie doar de unul, foloseste-l pe cel care iti merge .. irelevant care .. ambele conexinui sunt capabile de "lucruri bune" .. daca vrei sa conectezi 2 monitoare atunci e altceva .. ar trebui sa vezi prin software-ul placii video daca e ceva in neregula, daca nu, scoate placa video de pe MOBO, pune-o inapoi. vezi daca problema persista, daca da, poate e cablul de vina .. trebuie cateva teste ..

- Cojy
- Member
Sau daca nu stii ce are macar ai putea sa imi arati un video sa sa imi spui cum sa conectez 2 monitoare?Unul la placa video(HDMI) si unul la placa de baza(DVI)?
Nu , nu asa sta treaba. Eu momentan folosesc HDMI cu monitorul nou . Numai ca eu ca sa pot folosi cei 75 Hz imi trebuie sa conectez Display port (asa mi-au zis cei la pa Pc Garage). Cand pun cablul Display Port si selectez la monitor ca vreau sa folosesc Display Port imi spune ca ''No Signal'' . Dupa , am zis ca daca nu merge Display Port sa incerc sa vad daca merge si DVI ( am incercat pe rand ) . Ca poate marcar daca nu mergeau cei 75Hz , macar aveam 2 monitoare . Acuma am monitorul vehi de 12 ani la care am conectat un adaptor pentru HDMI . Poate nu m-am exprimat eu bine . Sper ca acum m-am explicat bine si puteti sa ma ajutor . Multuemsc .cipflixtv wrote: ↑Sun Aug 26, 2018 5:09 pmcare port vrei sa il folosesti tu ? DP sau HDMI ? daca ia nevoie doar de unul, foloseste-l pe cel care iti merge .. irelevant care .. ambele conexinui sunt capabile de "lucruri bune" .. daca vrei sa conectezi 2 monitoare atunci e altceva .. ar trebui sa vezi prin software-ul placii video daca e ceva in neregula, daca nu, scoate placa video de pe MOBO, pune-o inapoi. vezi daca problema persista, daca da, poate e cablul de vina .. trebuie cateva teste ..
Sau daca nu stii ce are macar ai putea sa imi arati un video sa sa imi spui cum sa conectez 2 monitoare?Unul la placa video(HDMI) si unul la placa de baza(DVI)?
- cipflixtv
- Administrator
nu poti conecta unul la placa video si unul la placa de baza .. in momentul in care ai placa video dedicata, placa video din CPU nu mai functioneaza .. poti sa conectezi monitoarele doar la placa video dedicata acum .. (sunt unele cazuri in care poti adauga memoria placii video din CPU la cea de la placa video, dar nu are rost sa te bagi la aia ca nu te ajuta cu nimic) ..

- Cojy
- Member
https://www.youtube.com/watch?v=Loa-ERZfmZU . La minutul 1.50
Am putut sa conectez si pa Placa Video si la placa de baza.Am trebuit sa activez ceva din BIOS.Am cautat pe internet .cipflixtv wrote: ↑Mon Aug 27, 2018 1:01 pmnu poti conecta unul la placa video si unul la placa de baza .. in momentul in care ai placa video dedicata, placa video din CPU nu mai functioneaza .. poti sa conectezi monitoarele doar la placa video dedicata acum .. (sunt unele cazuri in care poti adauga memoria placii video din CPU la cea de la placa video, dar nu are rost sa te bagi la aia ca nu te ajuta cu nimic) ..
https://www.youtube.com/watch?v=Loa-ERZfmZU . La minutul 1.50
- cipflixtv
- Administrator
am spus ca se paote dar nu are rost sa faci asta dar na .. topci closed!