Salut! As avea si eu nevoie de ajutor cu ceva. De cativa ani am avut un home cinema, ceva de la o firma FOX (nu se mai fabrica), dar care a avut viata pana acum cateva zile. DVD-ul in sine nu mai functioneaza este mort, dar boxele sunt intacte. Boxele, 5.1, sunt prin fire rosu si negru (inclusiv subwooferul) si ele se conectau in spate la DVD. Ce as putea face ca sa folosesc boxele ca un sistem 5.1, pentru laptop depilda, fara sa am nevoie de DVD-ul acela. De ce am nevoie?
Acesta este sistemul :
https://www.pcgarage.ro/sisteme-home-ci ... x-m-s2000/
Sistem 5.1 home cinema
Moderator: Suport Team
- cipflixtv
- Administrator
Re: Sistem 5.1 home cinema
salut .. e indisponibil sistemul pe care l-ai atasat tu aici prin link .. dar parerea mea e ca ar fi ok .. pana nu il testez nu pot sa spun nimic concret tho ..

- kRoy
- Member
Nu ma refer sa-l achizitionez, ci sa folosesc satelitii cumva. Eu il am deja, dar nu stiu ce pot face cu el, pt ca playerul nu mai functioneaza si nu mai poate fi reparat. Ma refeream daca exista vreun convertor, ceva, la care sa conectez subwooferul + cele 5 canale (inclusiv subwooferul este prin fir alb-negru) ca sa le folosesc. Pe scurt, de ce am nevoie ca sa folosesc satelitii (care sunt 5.1, si subwooferul si boxele au aceeasi conectivitate) spre exemplu, la laptop?
- cipflixtv
- Administrator
ai nevoie de amplificator pt el daca te referi la a folosi decat boxele .. dar s-ar putea ca subwooferul sa fie activ iar atunci ai neoie de amplificare doar pentru cele 5 canale ce raman pe langa sub ..

- kRoy
- Member
- cipflixtv
- Administrator
subwooferul este activ sau pasiv .. in functie de aia iti cumperi amplificatorul ..