Problema Laptop nou
Moderator: Suport Team
- cosmin.ionut26
- Member
Recent am achizitionat un laptop ASUS A541U... Specificatii Placa video NVIDIA Geforge 920mx de 2 gb HDD de 1tb procesor intel core i3 7th gen si 4gb ram. Ideea este ca am instalat toate versiunile de windows 10 si imi merge foarte greu... Versiuni instalate windows 10 home, pro, pro n s, si asa mai departe mentionez ca laptopul este nou nout. Ajutati-ma va rog mult de tot
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Prin ”îmi merge foarte greu” la ce te referi mai exact?
Dacă interfața și aplicațiile se încarcă greu, atunci e posibil ca unitatea de stocare HDD să fie foarte slabă. Este și firesc ca interfața să se încarce mai greu pe o unitatea de stocare HDD mecanică, dar totuși nu ațât de greu încât să nu se poată lucra.
Instalează o aplicație care să măsoare viteza de scriere și citire a unității de stocare(CrystalMark).
Explică mai clar în ce fel merge foarte greu și de unde ai descărcat Windows.
Baftă!
Prin ”îmi merge foarte greu” la ce te referi mai exact?
Dacă interfața și aplicațiile se încarcă greu, atunci e posibil ca unitatea de stocare HDD să fie foarte slabă. Este și firesc ca interfața să se încarce mai greu pe o unitatea de stocare HDD mecanică, dar totuși nu ațât de greu încât să nu se poată lucra.
Instalează o aplicație care să măsoare viteza de scriere și citire a unității de stocare(CrystalMark).
Explică mai clar în ce fel merge foarte greu și de unde ai descărcat Windows.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."