Problemă windows 7
Moderator: Suport Team
- Phantom
- Member
Am o problemă la windows 7,nu pot instala windowsu pe laptop(Acer aspire e15 start) dau să buteze și când ajunge la Starting windows se blochează,nuștiu ce să îi mai fac! 

- SAM
- Global Moderator
Salut,
Am avut o singură dată problema asta, cauza fiind imaginea instalată incomplet/incorect pe USB.
Pe internet am mai găsit următoarele soluții/cauze:
1. Sursa de alimentare(PSU). Am găsit soluția asta pe mai multe pagini web. Deci, dacă ai o sursă la îndemână conecteaz-o la sistem și verifică dacă rezolvă problema.
2. Intră în BIOS, caută opțiunea Enable CSM/UEFI/Legacy și activeaz-o.
3. Întră în BIOS, caută opțiunea LAN și dezactiveaz-o.
4. Divizarea spațiului de stocare. Ai grijă cum faci partițiile: ce valori asociezi fiecărei partiții(mai ales pentru partiția C).
5. Imaginea de Windows instalată pe USB nu este una funcțională, în special dacă o descarci de pe pagini web nesigure.
Astea sunt câteva soluții găsit pe internet. Sper să-ți fie de folos.
Baftă!
Am avut o singură dată problema asta, cauza fiind imaginea instalată incomplet/incorect pe USB.
Pe internet am mai găsit următoarele soluții/cauze:
1. Sursa de alimentare(PSU). Am găsit soluția asta pe mai multe pagini web. Deci, dacă ai o sursă la îndemână conecteaz-o la sistem și verifică dacă rezolvă problema.
2. Intră în BIOS, caută opțiunea Enable CSM/UEFI/Legacy și activeaz-o.
3. Întră în BIOS, caută opțiunea LAN și dezactiveaz-o.
4. Divizarea spațiului de stocare. Ai grijă cum faci partițiile: ce valori asociezi fiecărei partiții(mai ales pentru partiția C).
5. Imaginea de Windows instalată pe USB nu este una funcțională, în special dacă o descarci de pe pagini web nesigure.
Astea sunt câteva soluții găsit pe internet. Sper să-ți fie de folos.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."