Desi am avut onoarea sa apar in Concursul Setup-urilor acum ceva vreme , as dori sa va prezint build-ul meu - care de atunci a fost upgradat putin.
Nu ma consider gamer inrait , dar imi place performanta si feeling-ul pe care ti-l ofera un pc performant , si imi place sa "mesteresc" in timpul liber !

Specs :
-Carcasa Phanteks Enthoo Pro M . Am ramas cu aceasta carcasa de-a lungul celor 3 platforme schimbate deoarece are un airflow superb si este foarte foarte practica si versatila.
-Sursa EVGA 750 G2 (upgrade de la Corsair c750m care avea coil whine )
-Placa de baza Asus Z370 Gaming F ( upgrade de la Gigabyte z270 Gaming K3)
-Procesor i7 8700k la 4.8ghz cu 1.23v ( "upgrade" de la 2500k , apoi i5 7600k , 7700k si in final 8700k )
-Cooler procesor Corsair H150i Pro ( am avut tot felul de coolere de la aer la apa , de la 120mm la 280mm , dar am considerat ca am nevoie de radiator de 360mm pentru 8700k )
-Memorie Ram 16gb Corsair LPX 3000mhz
-Placa video Nvidia Gtx 1070 Msi Gaming X Edition ( cu putin overclock deoarece este bottleneck pentru procesor )
-3 x Corsair LL120 pe radiatorul montat frontal + cele 3 Corsair ML120 cu care vine coolerul rezultand configuratie Push-Pull si temperaturi foarte bune
-Nvme m.2 960 Evo 250gb Ssd pentru windows si aplicatii
-WD Blue 1tb pentru muzica si filme
-Placa de sunet SoundBlaster 5.1 Omni Surround
-Mouse Logitech G502
-Tastatura Corsair K55 Rgb
Cam astea ar fi pe scurt specificatiile "navei" . Mai am unele accesorii precum un Fan Controller de la Thermaltake care ma ajuta sa controlez mai usor toate ventilatoarele din carcasa . De asemenea , Rgb-ul este reprezentat de 2 benzi de leduri 5050 adresabile,legate si controlate direct din Asus Aura . Momentan am un monitor Acer 1080p la 144hz dar daca prind ceva oferta buna , vreau sa fac upgrade la 2k 144hz . Sistemul audio este un Logitech z906 care isi face treaba, desi nu este cel mai bun din punct de vedere al calitatii sunetului , dar camera mea este foarte foarte mica momentan, si nu am loc de altceva . Pe viitor urmeaza un Avr receiver cu boxe dedicate si subwoofer activ , si o camera mai mare unde sa ma pot desfasura si sa construiesc la randul meu "un paradis" de gaming si multimedia.
In incheiere , m-am inregistrat pe acest forum sa aflu chestii noi din domeniul tehnologiei , sa impartasesc si sa vad setup-urile altora pentru a ma inspira , si nu in ultimul rand sa incerc sa ii ajut pe altii cu umila mea experienta si de ce nu , sa invat chestii folositoare ! Toate cele bune !