Salut am un 6600k un gtx 970 g1 gaming 16 gb ram si de ceva timp cand intru in jocuri sa zicem cs go imi foloseste 100% procesorul....ceea ce nu mi se pare normal, temperaturile sunt foarte ok in full load procesorul are 45 grade placa video cand ma joc cs go e folosita 25%... temperaturi foarte ok si la ea dar cpu usage maxim si nici fps-uri nu am prea multe cu setari pe low am undeva la 200....ceea ce in trecut sarea de 400.... ps: am scanat si hard-ul de bad-uri si nu e clean nu are nici o problema.
Ce sfaturi ati putea sa imi oferiti, multumesc.
Cpu usage High
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Dacă înainte mergea bine, care a fost schimbarea care l-a adus în situația curentă?
Vezi acest tutorial.
Baftă!
Dacă înainte mergea bine, care a fost schimbarea care l-a adus în situația curentă?
Vezi acest tutorial.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- Blonduul
- Member
Schimbarea in timp a fost windows-ul si driver-ul de la placa video ps:am incercat si cu alt windows ca umblu cu windows (cracked) si cu alt driver mai vechi la placa video. Si nu imi consuma cpu alt soft ci doar jocurile in sine
- SAM
- Global Moderator
Probabil ai instalat un program care rulează în background sau e o problemă la unul din drivers.
Folosește nVidia GeForce Experience pentru GPU driver și Intel Driver & Support Assistant pentru procesor.
Instalează sistemul de operare de pe pagina oficială, dacă ai nevoie să-l activezi îți trimit eu un activator în privat.
Folosește nVidia GeForce Experience pentru GPU driver și Intel Driver & Support Assistant pentru procesor.
Instalează sistemul de operare de pe pagina oficială, dacă ai nevoie să-l activezi îți trimit eu un activator în privat.
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
- Blonduul
- Member
Stiu ca poate pare absurd ce zic dar windows-ul de pe microsoft, are niste preocese care imi stafdisk-ul 100% intruna..trimitemi totusi un link cu activator-ul te rog o sa testez sa vad daca face la fel..