Salut!!
Moderator: Suport Team
- Gaby
- Member
Salut, ma numesc Gaby si stau in oras-ul Arad, imi place foarte mult tehnologia, masinile frumoase, mai ales masinile (Volkswagen Golf V), nu sunt o persoana care iasa foarte mult in oras, sunt o persoana comunicativa, poti sa te bazezi pe mine si la bine si la greu , stau foarte mult pe acasa/in casa, imi place foarte mult gaming-ul, sistemele wow facute de CTTV, ii ador proiectele, nu sunt o fire retrasa/inchisa, nu imi plac persoanele care se tin mai sus decat alta persoana, nu-mi place sarcasmul de prost gust, momentan nu am un pc de gaming wow, am un pc de moda veche, am avut alte preoritati in fata sistem-ului de gaming pe care il am in minte dar am ajuns si la acest pas si doresc sa-mi fac un sistem de gaming de 7500lei cu ajutorul vostru si cu sfaturile voaste, o sa fac un topic la ''PC Modding'' deoarece altundeva nu am, astept orice sfat acolo, doresc sa spcific ca o sa fac live-uri dupa ce o sa ma obisnuiesc cu pc-ul, va fi o mare diferenta de la ce pc am acuma la cel de gaming, cam asta am fost eu in cateva cuvinte. Power CTTV 

- SAM
- Global Moderator
Salut și bine ai venit în comunitate!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- Minamoto
- Member
Salut foarte bine ai venit mai cheama si pe altii sa facem un forum mai mare decat romania