Salut!
Un prieten are o problema foarte grava placa lui video este utilizata tot timpul 0% cum poate rezolva asta ?
Multumesc!
Moderator: Titlul subiectului a fost schimbat din ”Probleme placa vide” în ”Placa video dedicata - 0% usage”.
Placa video dedicata - 0% usage
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Dacă placa video dedicată este tot timpul 0% usage înseamnă că nu este folosită.
Câteva soluții care ar putea rezolva această problemă:
1. Monitorul trebuie să fie conectat la unul din porturile plăcii video dedicate. Dacă este conectat la placa de bază, placa video dedicată nu va fi folosită, ci doar placa video integrată(din procesor).
2. (Pentru NVIDIA GPU) Setează opțiunea Auto-Select pentru PhysX. Această opțiune o găsești la NVIDIA Control Panel(click dreapta pe desktop) > Configure Surrond, PhysX(la 3D Settings).
3. Verifică să ai ultimul driver pentru GPU. Folosește NVIDIA GeForce Experience(pentru NVIDIA) sau AMD Driver Auto-Detect Tool(pentru AMD).
Baftă!
Dacă placa video dedicată este tot timpul 0% usage înseamnă că nu este folosită.
Câteva soluții care ar putea rezolva această problemă:
1. Monitorul trebuie să fie conectat la unul din porturile plăcii video dedicate. Dacă este conectat la placa de bază, placa video dedicată nu va fi folosită, ci doar placa video integrată(din procesor).
2. (Pentru NVIDIA GPU) Setează opțiunea Auto-Select pentru PhysX. Această opțiune o găsești la NVIDIA Control Panel(click dreapta pe desktop) > Configure Surrond, PhysX(la 3D Settings).
3. Verifică să ai ultimul driver pentru GPU. Folosește NVIDIA GeForce Experience(pentru NVIDIA) sau AMD Driver Auto-Detect Tool(pentru AMD).
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- GeorgeVeteranu
- Member
Tot nu merge !
Am monitorul conectat la placa video e de la nvidia si am facut PhysX acolo imi arat monitorul ca este conectat !
Daca este la 0% si in jocuri imi scade fps-ul ? (Ma gandesc=]])
Am monitorul conectat la placa video e de la nvidia si am facut PhysX acolo imi arat monitorul ca este conectat !
Daca este la 0% si in jocuri imi scade fps-ul ? (Ma gandesc=]])