Salut. Am facut aceasta configuratie pentru a o folosi pentru animatii 2D in After Effects si editare video in Premiere Pro.
As dori sa va intreb ce parere aveti de componente. Din punct de vedere al performantei, compatibilitatii, raport calitate pret poate.
O eventuala problema cred ca ar putea-o reprezenta carcasa cam mica pentru CPU Cooler? Mai raman cativa milimetrii. Dar de airflow ce spuneti?
Multumesc!
https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3723816/
Parere Configuratie After Effects si Premiere Pro
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Re: Parere Configuratie After Effects si Premiere Pro
Salut,
Configurația este foarte bună.
Componentele sunt compatibile. Carcasa este suficientă pentru CPU Cooler și oferă un airflow bun.
Din punctul meu de vedere, procesoarele AMD sunt mai bune(cel puțin preț-calitate) pentru editare video. Procesorul ales de tine(i7-9700K) are doar 8 threads.
Dacă vrei să mergi pe AMD, îți recomand procesorul r7-2700X cu o placă de bază din aceeași gamă de preț(ex: ASRock X470 Fatal1ty Gaming K4) și memorie principală cu frecvență puțin mai mare(poate chiar 3200MHz).
Baftă!
Configurația este foarte bună.
Componentele sunt compatibile. Carcasa este suficientă pentru CPU Cooler și oferă un airflow bun.
Din punctul meu de vedere, procesoarele AMD sunt mai bune(cel puțin preț-calitate) pentru editare video. Procesorul ales de tine(i7-9700K) are doar 8 threads.
Dacă vrei să mergi pe AMD, îți recomand procesorul r7-2700X cu o placă de bază din aceeași gamă de preț(ex: ASRock X470 Fatal1ty Gaming K4) și memorie principală cu frecvență puțin mai mare(poate chiar 3200MHz).
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."