Problema Bootare
Moderator: Suport Team
- voaides
- Member
Salutare am si eu o intrebare. In urma cu ceva vreme, mi-am facut un build nou, toate bune si frumoase pana la partea cu windows, chiar daca bagam stick original cu windows, nu puteam boota, la partea de boot nu imi gasea nimic, am incercat si cu alt stick si aceeasi problema. Pana la urma am renuntat si am chemat pe cineva care, surprinzator, tot de pe stick mi-a rulat instant bootarea. Acum intrebarea mea este, trebuie un tip de stick anume si un anumit mod de a-l face bootabil? Config mea este: MB: Asus TUF gaming b360 pro, i5 8400, 32 gb ram HyperX 2400 frecventa, un ssd kingston de 480 si un hdd de 1TB
- Cri0
- Member
Dupa cate stiu, Windows-ul ofera un tool pentru a face un stick boot-abil, la ei pe site.
" Expect the best, prepare for the worst! "
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Nu este necesar un anumit tip de USB Stick. Singura specificație tehnică necesară este spațiul de stocare, care trebuie să fie minim 8GB(eu am reușit și cu 6GB).
Pentru a instala imaginea sistemului de operare Windows 10 pe USB Stick, poți folosi Media Creation Tool.
Baftă!
Nu este necesar un anumit tip de USB Stick. Singura specificație tehnică necesară este spațiul de stocare, care trebuie să fie minim 8GB(eu am reușit și cu 6GB).
Pentru a instala imaginea sistemului de operare Windows 10 pe USB Stick, poți folosi Media Creation Tool.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- NoFlash
- Member
Cel mai probabil nu ai selectat la boot priority ca stick-ul sa fie primul.
- voaides
- Member
Salut, merci mult de sfaturi, voi incerca si aplicatia. Cat despre boot prio, am setat ca usb sa fie primul. Mereu fac asta
Multumesc!
Multumesc!