Homenetwork

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

MareAlex
Member

Homenetwork

Thu Nov 19, 2020 7:23 pm

Salut , ce e ala un home network la ce ajuta si la ce il poti folosi ca arata fain towerul favut din servere si toate alea si as vrea sa imi fac unul dar nu stiu la ce m am ajuta .
SAM
Global Moderator

Re: Homenetwork

Fri Nov 20, 2020 4:02 pm

Salut,

Un homenetwork de nivel înalt este un mediu în care îți poți stoca, monitoriza și gestiona informații. De asemenea, un homenetwork îți permite să modifici structura așa cum îți dorești.
Spre exemplu: poți face un server central în care să monitorizezi imaginile camerelor de vedere, să stochezi date (poze, videoclipuri) și să le accesezi printr-o lățime de bandă locală (care este mult mai mare decât cea de internet), adică să conectezi un switch puternic către terminale, preferabil de 10Gbps, și unități de stocare suficient de bune (dacă ai doar HDD, va trebui să cumperi și un SSD pentru buffering).

Dacă ai nevoie doar de stocare, adică să accesezi fișierele local și de pe internet la viteze bune, atunci este sucifient un Network Attached Storage (NAS).
Pentru server ar trebui să ai trafic serios în rețeaua locală pentru a fi eficient. Costurile pentru o rețea cu server sunt destul de mari.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Discutii Generale”