De mult timp ma tot chinui sa rezolv problema screen tearing-ului meu in jocuri.Pentru acest lucru mi-am schimbat toate componentele in el...efectiv pe toate.
Acum am urmatoarea configuratie:GPU:RTX 3080 TI
CPU:i7-12700KF
Motherboard:Aorus Z690 Elite DDR4
Ram:48 GB DDR4 de 3200 Mhz(cu dual channelul configurat corect)
Monitor:240 hz,cu rezolutie 2k avand G-sync ultimate,iar g-sync-ul este de asemenea configurat cum trebuie
Dupa multe teste,astazi am observat un lucru mai mult decat dubios.Am incercat sa probez 2 mouse-uri sa vad daca ar fi vreo diferenta intre cele 2 iar rezultatul a fost surprinzator.
Cu primul mouse,care este putin mai calitativ(Razer Basilisk V3 la 450 lei) screen tearing-ul este mai putin vizibil.Insa cu al doilea mouse,screen tearing-ul este mult mai pronuntat
As dori sa intreb,care ar putea fi cauza pentru care screen tearing-ul meu depinde de mouse?Ar putea fi o masa proasta de la placa de baza?Va multumesc pentru raspuns in avans....
P.S:Tin sa mentionez ca am fost la 2 service-uri diferite,ba chiar l-am trimis si la un service din tara prin curier,si tot n-am putut rezolva problema....Orice service sau persoana care poate macar sa desluseasca problema asta se poate numi cu adevarat un profesionist