Astazi m-am apucat pentru prima data sa asamblez un calculator ( mult asteptatul meu PC, pana acum am stat pe intel core 2 duo, un upgrade la ryzen 7 2700x este enorm

Problema nu este de buget, as fi putut sa merg la un service sau sa cumpar o asamblare de la PCG ( mai greu pentru ca am comandat pe piese componentele, pe 10 ianuarie de exemplu componente in valoare de 18 mil, iar pe 10 februarie componente in valoare de 16 mil[ asta ca sa intelegeti ] ), dar m-am ambitionat sa invat sa asamblez un calculator. Ei bine acum am intampinat cateva probleme, in instalarea coolerului stock de la AMD ( Wraith Prism ), dupa 3 incercari am reusit sa il pozitionez peste procesor, dar in anumite clipuri am vazut ca trebuie sa misc cheita in partea opusa pentru a strange procesorul sa fie fix, sa nu se miste, se misca foarte putin daca trag de el, insa am senzatia ca oarecum se rupe cand trag de cheita sa o rasucesc in partea opusa, ce parere aveti ? Trecand peste asta, cand am pozitionat coolerul pentru prima data dupa 3 incercari am apasat pe el putin pentru a prinde pe urechiusele acelea de la placile de baza, exista vreo sansa sa fi deterioriat vreun pin de la procesor ? ( asta este temerea mea cea mai mare pentru ca am apasat putin pe el si cand am tras sa inchid cheita, sa pierzi 1600 RON dintr-o prostie nu e ok

Inca o intrebare, dupa cum am mentionat si mai sus de 3 ori am incercat sa-l pun pe procesor coolerul si sa-l prind in acele urechuise de pe placa de baza, asa ca a ramas pasta termoconductoare pe procesor de la a doua incercare, iar la a 3a am reusit sa-l pozitionez, am observat ca s-a intins pe marginea procesorului si nu ma simt chiar ok, nu stiu daca e ceva ce ar trebui sa ma ingrijoreze sau nu, imi e frica sa nu cumva sa intre in socket si sa deterioreze pinii procesorului sau socket-ul ..
Rog seriozitate in ceea ce priveste intrebarea mea .. chiar sunt ingrijorat avand in vedere ca este primul meu PC mai nou si prima asamblare ..
Componente:
Procesor: ryzen 7 2700x
Placa de baza: x470 aorus ultra gaming
RAM: 8 gb 3000 mhz
HDD: Seagate Barracuda 1tb
SSD: adata 120 gb
Carcasa: njoy vanguard
sursa: njoy storm 650W
Restul nu cred ca conteaza

Mai jos aveti imaginea cu pasta termoconductoare pe langa procesor.
https://imgur.com/a/eawKlWz
EDIT: Ati vazut cum este in poza, inca o intrebare, poate ca este stupida: pasta termoconductoare se poate topi in asa fel incat sa curga in socket daca este langa un calorifer placa de baza de exemplu sau ceva de genul?